HrnečkuVař.cz
Menu
Přihlášení
Uživatelé
Články
Přihlášení
Registrace
Přidat recept
Vše
Bazmasá jídla
Bazmasé
Maso
Pečení
Low Carb
Omáčky
Polévky
Přílohy
Sladká jídla
Sladké
Studená kuchyně
Ostatní
Podkategorie:
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Ryby
Zvěřina
Mleté maso
Uzeniny
Ostatní maso
Nejnovější
Nejlépe hodnocené
Uzeniny
+1
Ajták v kuchyni
Rizoto se sušenou šunkou a rukolou
45min.
2
7.3.2015
V hluboké pánvi na olivovém oleji necháme zesklovatět nakrájený pórek (je možné použít i cibuli, ale s porkem je to jemnější). Přidáme najemno nakrajený česnek, lehce jej osmahneme...
Články
Uživatelé
Přidat recept
Kategorie receptů:
Bazmasá jídla
Maso
Pečení
Low Carb
Omáčky
Polévky
Přílohy
Sladká jídla
Studená kuchyně
Ostatní recepty