HrnečkuVař.cz
Menu
Přihlášení
Uživatelé
Články
Přihlášení
Registrace
Přidat recept
Vše
Bazmasá jídla
Bazmasé
Maso
Pečení
Low Carb
Omáčky
Polévky
Přílohy
Sladká jídla
Sladké
Studená kuchyně
Ostatní
Podkategorie:
Drůbeží maso
Vepřové maso
Hovězí maso
Ryby
Zvěřina
Mleté maso
Uzeniny
Ostatní maso
Nejnovější
Nejlépe hodnocené
Zvěřina
KačkaB
Dančí ragú
150min.
4
1.3.2015
Na tuku zpěníme cibulku. Po chvíli přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a podlijeme červeným vínem. Následně osolíme a vložíme ostatní koření v sítku nebo v punčoše...
Články
Uživatelé
Přidat recept
Kategorie receptů:
Bazmasá jídla
Maso
Pečení
Low Carb
Omáčky
Polévky
Přílohy
Sladká jídla
Studená kuchyně
Ostatní recepty