Postup přípravy receptu
TĚSTO:Nejprve si květák rozdělíme na růžičky. Na pizzu použijeme pouze květnatou část - nastrouháme na hrubém struhadle nebo rozmixujeme. Stonky nepoužíváme.
Nastrouhanou část vložíme do misky a necháme vařit v mikrovlnce na 4 minuty. Poté vyjmeme, vysypeme květák na utěrku, zabalíme a vymačkáme přebytečnou vodu (asi jeden hrnek).
Vymačkaný květák přendáme zpět do misky, přidáme 3 vejce a nastrouhaný parmazán. Můžeme přidat i oregáno a bazalku na dochucení těsta.
Takto připravenou směs naneseme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme cca 15 minut dle typu trouby. Po vyjmutí z trouby se můžeme pustit do zdobení pizzy. Nejprve naneseme sugo a poté ostatní ingredience a dopečeme na 10 minut.
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.