Zapékané lilky s mletým masem a zeleninou

Hodnocení:
+1

Kategorie: Low Carb

Datum vložení: 26.04.2015

Postup přípravy receptu

Lilky rozpůlíme a lžící vydlabeme. Lodičky lilků lehce osolíme a necháme odpočinout.
Mezitím si v hrnci na trošku olivového oleje orestujeme cibuli a na plátky nakrájený česnek. Přidáme koření a rajský protlak. Chvíli restujeme a poté vložíme mleté maso. Po chvíli přisypeme na kousky nakrájenou papriku, vnitřky lilků a na kolečka nakrájený pórek.
Lodičky lilků vysteleme mozzarellou, přidáme masovou směs a posypeme strouhaným sýrem.
Lilky vložíme do pekáčku vymazaným olivovým olejem, překryjeme alobalem a pečeme na 200°C do změknutí lilků cca 1 hodinu.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 3 lilky
  • 500g mletého masa
  • 2 cibule
  • 1/2 paličky česneku
  • 1 červená paprika
  • 1/2 zelené části pórku
  • rajský protlak
  • 1 mozzarella
  • 150g sýru eidam
  • čili, červená paprika, bazalka, sůl
  • olivový olej

Doba přípravy: 120 min.

Počet porcí: 3

3.0 0

Komentáře k receptu Zapékané lilky s mletým masem a zeleninou

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se