Pstruh s restovanou cuketou a cherry rajčátky

Hodnocení:

Kategorie: Low Carb

Datum vložení: 02.01.2016

Postup přípravy receptu

Pstruhy si vyfiletujeme.
Odřízneme hlavu a po páteři směrem k ocasu pstruha seřízneme filety. Pinzetou vytáhneme zbylé kosti.
Takto připravené filety osolíme a opepříme.

RESTOVANÁ CUKETA S RAJČÁTKY:
Šalotku očistíme a nakrájíme na kolečka. Rozpálenou pánev pokapeme olivovým olejem, necháme ještě chvíli rozehřát a orestujeme šalotku. Po chvíli vložíme cuketku pokrájenou na kostičky. Osolíme a opepříme. Až cuketa trochu změkne, přidáme cherry rajčátka a promícháme.

PSTRUH:
Necháme rozpálit pánev. Pokapeme olivovým olejem a až se olej rozpálí, přidáme filety kůží dolů. Chvíli restujeme a poté obrátíme. Přidáme lžíci másla, zastříkneme citronovou šťávou a přidáme čerstvou petrželku.

Rybu na talíři servírujeme kůží nahoru.




Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 2 pstruhy
  • 3 menší cuketky
  • 2 hrstky cherry rajčátek
  • 3 šalotky
  • olivový olej
  • lžíce másla
  • citron
  • čerstvá petrželka (já použila mraženou)
  • sůl, pepř

Doba přípravy: 45 min.

Počet porcí: 2

3.0 0

Komentáře k receptu Pstruh s restovanou cuketou a cherry rajčátky

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se