Tataráček z tuňáka s avokádem

Hodnocení:

Kategorie: Maso > Ryby

Datum vložení: 28.09.2016

Postup přípravy receptu

Čerstvého tuňáka nožem naškrábeme nebo pokrájíme na malé kousky. Přidáme nadrobno pokrájené avokádo, šalotku a černé olivy (vše na malé kousky). Dochutíme dijonskou hořčicí, koriandrem, šťávou z limetky (popř. citronu), solí a pepřem.

Jako přílohu doporučuji rozpečenou bagetku s bazalkovým pestem. Stačí potřít a péci na 190°C cca 15-20min dle typu trouby.

Autor: KačkaB

Celkem: 170 receptů

Ingredience

  • TATARÁČEK
  • 350g čerstvého tuňáka
  • 2 zralá avokáda (ready to eat)
  • 10 černých oliv
  • 3 šalotky
  • čerstvý koriandr
  • dijonská hořčice na dochucení (cca 3 lžičky)
  • šťáva z limetky nebo citronu
  • sůl, pepř
  • BAGETKA:
  • 2 tmavé bagetky
  • bazalkové pesto (olivový olej, česnek, čerstvá bazalka)

Doba přípravy: 30 min.

Počet porcí: 2-3

3.0 0

Komentáře k receptu Tataráček z tuňáka s avokádem

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se