Pečené jehněčí kolínko na kořenové zelenině

Hodnocení:

Kategorie: Low Carb

Datum vložení: 23.07.2017

Postup přípravy receptu

Kolínko můžeme (nemusíme) prošpekovat. Do misky nalijeme trochu olivového oleje. Přidáme tymián, rozmarýn, pepř a rozmačkaný česnek (nesolíme). Jehněčí kolínko touto směsí potřeme. Do zbytku vložíme zeleninu, promícháme a spolu v jedné nádobě s kolínkem necháme přes noc marinovat.

Kolínko se zeleninovou směsí vložíme do pekáčku, lehce osolíme, podlijeme vodou a pečeme cca 70min na 180°C. Dalších 10-15min pečeme odklopené.

Autor: KačkaB

Celkem: 163 receptů

Ingredience

  • 2 jehněčí kolínka
  • mrkev
  • celer
  • brokolice
  • cuketa
  • cibule
  • tymián, rozmarýn
  • česnek
  • sůl, pepř
  • olivový olej
  • (trocha špeku) na prošpekování kolínka

Doba přípravy: 120 min.

Počet porcí: 2

3.0 0

Komentáře k receptu Pečené jehněčí kolínko na kořenové zelenině

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se