Květáková kari rýže se slaninou a žampiony

Hodnocení:

Kategorie: Low Carb

Datum vložení: 18.03.2019

Postup přípravy receptu

Květák nastrouháme na hrubém struhadle do větší mísy.
Na pánvičce si na olivovém oleji orestujeme očištěné a pokrájené žampiony a slaninu. Po chvíli opepříme. Až pustí žampiony vodu, vyjmeme tuto směs z pánvičky pryč. Do té samé pánvičky přikápneme olivový olej, osolíme, opepříme, přidáme kari a nakonec nastrouhaný květák. Za občasného míchání restujeme 10-15 minut. Květák NEPODLÉVÁME. Nakonec přimícháme směs žampionů a slaniny.
Jako přílohu jsem zvolila na přírodno podušené hovězí maso s cibulí a zbytkem slaniny.

Autor: KačkaB

Celkem: 163 receptů

Ingredience

  • 1 květák
  • 400g žampionů
  • 200g anglické slaniny
  • kari koření
  • sůl, pepř
  • olivový olej

Doba přípravy: 40 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Květáková kari rýže se slaninou a žampiony

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se