Chlebíčky a la humr

Hodnocení:

Kategorie: Studená kuchyně > Chuťovky a předkrmy

Datum vložení: 02.03.2015

Postup přípravy receptu

Nejdříve si připravíme pomazánku.
Podusíme si (případně ve vodní páře upravíme) filé a kořenovou zeleninu do změknutí. Filé vidličkou rozmačkáme, smícháme s kořenovou zeleninou a přidáme majonézu. Pomazánku dochutíme solí a pepřem.

Pomazánku mažeme na veku a zdobíme citronem, kapií a petrželkou.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 1 větší veka
  • POMAZÁNKA:
  • 150g rybího filé
  • 165 najemno strouhané kořenové zeleniny (nebo mražená svíčková směs)
  • 165g majonézy
  • sůl, pepř
  • OZDOBA:
  • citron
  • kapie
  • petrželka

Doba přípravy: 45 min.

Počet porcí: 10-12 ks

3.0 0

Komentáře k receptu Chlebíčky a la humr

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se