Karlovarský knedlík

Hodnocení:

Kategorie: Přílohy > Knedlíky

Datum vložení: 02.03.2015

Postup přípravy receptu

Bílé pečivo si nakrájíme na kostičky, přelijeme vlažným mlékem a necháme chvíli vymáčet. Přidáme změklé máslo, žloutky a mouku se špetkou PDP. Osolíme, přidáme petrželku a nakonec vmícháme sníh z bílků.

Tvoříme válečky, ketré zabalíme do potravinové folie a vaříme cca 20 minut ve vroucí vodě.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 350g starších rohlíků nebo veky
  • 300g mléka
  • 20g másla
  • 60g hrubé mouky
  • špetka PDP (prášku do pečiva)
  • 2-3 vejce (bílky a žloutky zvlášť)
  • sůl
  • petrželka

Doba přípravy: 45 min.

Počet porcí: 4-5

3.0 0

Komentáře k receptu Karlovarský knedlík

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se