Cizrnová kaše

Hodnocení:

Kategorie: Přílohy > Luštěniny

Datum vložení: 04.03.2015

Postup přípravy receptu

Cizrnu přebereme, opereme a namočíme přes noc do osolené vody.
Vodu slijeme, vyměníme za novou a vaříme cizrnu do změknutí. Poté ji rozmixujeme a přidáme dle chuti lisovaný česnek, majoránku, sůl a pepř. Kdo má rád, může si okyselit citronem.

Podáváme s restovanou cibulkou, sázeným nebo vařeným vejcem a kyselou okurkou.

Poznámka

Pokud vodu vyměníte a nebudete vařit cizrnu v téže vodě, ve které se máčela, nebude tolik nadýmat.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 300g cizrny
  • česnek
  • majoránka
  • sůl, pepř
  • (možno okyselit citronem)
  • cibule
  • olej

Doba přípravy: 120 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Cizrnová kaše

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se