Jihočeská lepenice

Hodnocení:

Kategorie: Přílohy > Brambory

Datum vložení: 11.03.2015

Postup přípravy receptu

Oloupané brambory rozkrájíme a uvaříme v osolené vodě. Rozšťoucháme je a vmícháme syrové, nadrobno pokrájené zelí. Na tuku změníme cibulku a přidáme také.

Poznámka

Lepenice se hodí nejlépe k pečenému masu.

Autor: KačkaB

Celkem: 170 receptů

Ingredience

  • 1kg brambor
  • 500g kysaného zelí
  • 100g tuku (nejlépe sádla)
  • 1 cibule
  • sůl

Doba přípravy: 50 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Jihočeská lepenice

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se