Jáhlové rizoto se zeleninou a žampiony

Hodnocení:

Kategorie: Bezmasá jídla

Datum vložení: 12.03.2015

Postup přípravy receptu

Jáhly spaříme horkou vodou, aby nebyly hořké a poté dáme vařit do osolené vody.

Mezitím si připravíme zeleninovou směs. Na trošce olivového oleje orestujeme cibuli s česnekem, přidáme pórek, žampiony, ostatní zeleninu a restujeme. Okořeníme a podlijeme troškou vody s bujonem nebo vývarem.
Připravenou směs smícháme s jáhly a podáváme ozdobené petrželkou.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 400g jáhel
  • 1-2 cibule
  • kus pórku
  • 200g žampionů
  • 100g rajčat
  • 1 velká mrkev
  • 1 větší paprika
  • (možno přidat i hrášek s kukuřicí)
  • česnek
  • mletá paprika
  • sůl, pepř
  • olivový olej
  • vývar nebo voda se zeleninovým bujónem
  • petrželka na ozdobu

Doba přípravy: 60 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Jáhlové rizoto se zeleninou a žampiony

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se