Jáhlové rizoto se zeleninou a žampiony
Kategorie: Bezmasá jídla
Datum vložení: 12.03.2015
Postup přípravy receptu
Jáhly spaříme horkou vodou, aby nebyly hořké a poté dáme vařit do osolené vody.
Mezitím si připravíme zeleninovou směs. Na trošce olivového oleje orestujeme cibuli s česnekem, přidáme pórek, žampiony, ostatní zeleninu a restujeme. Okořeníme a podlijeme troškou vody s bujonem nebo vývarem.
Připravenou směs smícháme s jáhly a podáváme ozdobené petrželkou.
Autor: KačkaB
Celkem: 171 receptů
Ingredience
- 400g jáhel
- 1-2 cibule
- kus pórku
- 200g žampionů
- 100g rajčat
- 1 velká mrkev
- 1 větší paprika
- (možno přidat i hrášek s kukuřicí)
- česnek
- mletá paprika
- sůl, pepř
- olivový olej
- vývar nebo voda se zeleninovým bujónem
- petrželka na ozdobu
Doba přípravy: 60 min.
Počet porcí: 4
3.0
0
Tento recept doposud nikdo nekomentoval.