Pečená vepřová plec na rajčatech

Hodnocení:

Kategorie: Maso > Vepřové maso

Datum vložení: 28.03.2015

Postup přípravy receptu

Vepřovou plec nejdříve zbavíme přebytečných šlach a tuku. Následně ji nasolíme, napepříme a přidáme červenou papriku. Do pečící misky nebo pekáče dáme na kolečka nakrájenou cibuli, česnek a plátky rajčat. Poté na to klademe maso. To vše ješte jemně posypeme kmínem. Lehce podlijeme vodou.

Následně pečeme zhruba 40-60min v závislosti na velikosti plece. Jako přilohu můžeme podávat s bramborem nebo rýží.

Autor: Ajták v kuchyni

Celkem: 7 receptů

Ingredience

  • 1kg vepřové plece,
  • 2 cibule,
  • 3 rajčata,
  • česnek,
  • červená paprika, kmín
  • sůl, pepř

Doba přípravy: 60 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Pečená vepřová plec na rajčatech

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se