Hrníčková mramorová bábovka

Hodnocení:

Kategorie: Moučníky, dezerty, pečivo > Buchty, řezy, koláče

Datum vložení: 27.02.2015

Postup přípravy receptu

Cukr vyšleháme s vejci do pěny. Přidáme olej s mlékem a nakonec polohrubou mouku s PDP. Polovinu těsta vlijeme do vymazané a vysypané formy. Druhou půlku obarvíme kakaem a nalijeme na světlé těsto. Pečeme na 180 °C cca 45min dle typu trouby.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • TĚSTO:
  • 1+1/4 hrnku cukru krupice
  • 3 vejce
  • 3/4 hrnku oleje
  • 1 hrnek mléka
  • 1,5 hrnku polohrubé mouky
  • 1 PDP (prášek do pečiva)
  • NA VYMAZÁNÍ A VYSYPÁNÍ FORMY:
  • tuk, hrubá mouka

Doba přípravy: 60 min.

3.0 0

Komentáře k receptu Hrníčková mramorová bábovka

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se