Dušená drůbeží srdíčka

Hodnocení:
+2

Kategorie: Maso > Drůbeží maso

Datum vložení: 31.05.2015

Postup přípravy receptu

Na oleji osmahneme cibulku. Přidáme sůl, mletý kmín a promačkaný česnek. Vložíme odblaněná a pokrájená srdíčka a dusíme pod pokličkou. Přidáme sítko s kořením (pepř celý, nové koření, bobkový list) a na kolečka nakrájený pórek (pórek zahustí omáčku a nebude třeba užívat mouku). Dusíme do změknutí srdíček a rozpadnutí pórku.

Pódáváme s dušenou rýží.

Autor: KačkaB

Celkem: 170 receptů

Ingredience

  • 500g kuřecích srdíček
  • 1 velká cibule
  • kus pórku
  • 4 stroužky česneku
  • pepř celý
  • nové koření
  • bobkový list
  • mletý kmín
  • sůl
  • olej

Doba přípravy: 90 min.

Počet porcí: 2

3.0 0

Komentáře k receptu Dušená drůbeží srdíčka

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se