Tuňáková pomazánka

Hodnocení:

Kategorie: Studená kuchyně > Pomazánky

Datum vložení: 07.06.2015

Postup přípravy receptu

Z tuňáka slijeme šťávu.
Vyšleháme si tuňáka, pomazánkové máslo, lučinu a uvařené žloutky. Přidáme najemno nakrájené bílky a světlou část pórku. Dochutíme solí.

Cukrářským sáčkem plníme jednohubky. Ozdobíme ředkvičkami, červenou paprikou a koprem.

Autor: KačkaB

Celkem: 170 receptů

Ingredience

  • 1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
  • 1 pomazánkové máslo
  • 1 lučina
  • 2 uvařená vejce
  • 5-10cm světlé části pórku
  • sůl

Doba přípravy: 20 min.

3.0 0

Komentáře k receptu Tuňáková pomazánka

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se