Rybízový koláč (nekynutý)

Hodnocení:

Kategorie: Moučníky, dezerty, pečivo > Buchty, řezy, koláče

Datum vložení: 09.09.2015

Postup přípravy receptu

Cukr vyšleháme s vejci. Přidáme olej a mléko a opět zašleháme. Nakonec přidáme mouku, PDP, špetku soli a vyšleháme lité těsto. Vlijeme na vymazaný a vysypaný pekáč, na to poklademe ovoce, žmolenku a pečeme na 180°C dozlatova.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • TĚSTO:
  • 1 a 1/2 hrnku cukr krupice
  • 2 vejce
  • 1/2 hrnečku oleje
  • 3/4 hrnečku mléka
  • 2 hrnky polohrubé mouky
  • 1 PDP (prášek do pečiva)
  • špetka soli
  • NA POKLADENÍ:
  • rybíz
  • DROBENKA:
  • 1/2 másla
  • cukr krupice
  • hrubá mouka
  • NA VYMAZÁNÍ PLECHU:
  • tuk
  • hrubá mouka

Doba přípravy: 60 min.

Počet porcí: 1 plech

3.0 0

Komentáře k receptu Rybízový koláč (nekynutý)

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se