Kuře na pivu

Hodnocení:

Kategorie: Maso > Drůbeží maso

Datum vložení: 05.03.2015

Postup přípravy receptu

Kuře omyjeme a rozporcujeme. Okořeníme kmínem, pepřem a solí a dáme do pekáčku. Přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, vlijeme polovinu piva a dáme péct do vyhřáté trouby na 180°C. Postupně v průběhu pečení podléváme pivem a výpekem.

Jako přílohu volím houskový knedlík a dušené zelí.

Autor: KačkaB

Celkem: 171 receptů

Ingredience

  • 1 kuře
  • 1 pivo
  • 1 velká cibule
  • kmín
  • pepř, sůl

Doba přípravy: 90 min.

Počet porcí: 4

3.0 0

Komentáře k receptu Kuře na pivu

Tento recept doposud nikdo nekomentoval.

Nový komentář

Komentáře od nepřihlášených uživatelů, se zobrazí až po potvrzení zaslaného na Váš email.

pokud máte účet přihlašte se