Studená kuchyně


Zeleninový salát se zelenými fazolkami a restovaným lososem
30min.222.7.2015
Čerstvého lososa si pokapeme citronem, opepříme, přidáme lístky bazalky a necháme v chladu odležet. Zelené fazolky vložíme do vroucí osolené vody, uvaříme a poté zchladíme....


Zeleninový salát s pikantními kousky kuřecího masa sypaného parmazánem
40min.25.8.2015
Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky, zasypeme pikantnějším kořením Piri-Piri, zakápneme olivovým olejem a necháme v chladu uležet.
Mezitím si pokrájíme všechnu zeleninu,...


Pomazánka z červené řepy
30min.15.1.2018
Uvařenou červenou řepu nastrouháme na jemném struhadle a vymačkáme přebytečnou vodu. Nastrouhanou řepu vložíme do misky společně s lučinou. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku a...